Tarieven

Omschrijving

Tarief

Telefonische intake Gratis
Intake gesprek incl. voorstel €50,- per uur
Individuele coaching sessie €65,- per uur
Eindverslag €40,-
Evaluatiegesprek €45,- per uur
Oudergesprek €95,- per 1 1/2 uur

Omschrijving

Tarief

Telefonische intake Gratis
Intake gesprek incl. voorstel €47,50 per uur
Individuele coaching sessie €55,- per uur
Eindverslag (optioneel) €40,-
Evaluatiegesprek €45,- per uur
Oudergesprek €70,- per 1 1/2 uur
  • Voor tussentijdse (advies) gesprekken/observeren etc. wordt het uurtarief van €65,00 in rekening gebracht (in overleg).
  • De coaching sessies met uw kind of het gezin vinden bij u thuis plaats of in overleg op een andere plek, bijvoorbeeld school.
  • Binnen een straal van 10 kilometer worden er geen reiskosten berekend. Buiten een straal van 10 kilometer ben ik genoodzaakt €0,20 cent per extra kilometer in rekening te brengen.
  • U ontvangt per sessie na afloop een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.
  • U kunt bij uw zorgverzekeraar nagaan of coaching wordt vergoed.
  • Een andere mogelijkheid is om een Persoonsgebonden Budget (PGB) aan te vragen voor de coaching onder de zorgfunctie: ‘Opvoed – en opgroeiondersteuning.
  • U kunt een PGB budget besteden bij Kindercoaching JustBe, indien u dat wenst. U betaalt de factuur van Kindercoaching JustBe en declareert deze bij de gemeente uit het PGB budget.

Vriendenprogramma

Hét programma voor kinderen en jongeren om te werken aan een growth mindset, piekeren en angsten de baas te worden, weerbaarder te worden, stress en spanningen aan te pakken en emotionele veerkracht op te bouwen. Een leuke, afwisselende, doelgerichte maar vooral effectieve training aangeboden in twee leeftijdscategorieen nl:
Fijn! Vrienden (5-7 jaar)
Vrienden voor het leven (8-12 jaar)
Deze training bestaat uit negen bijeenkomsten inclusief een ouderbijeenkomst. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen werkboek om opdrachten in te maken.

De ideale training om de beste vriend van jezelf te zijn!

Het vriendenprogramma wordt regelmatig in groepsverband aangeboden, hou hiervoor Facebook of Instagram in de gaten voor de actuele datums!
Het vriendenprogramma kan ook individueel gevolgd worden. Voor meer informatie over datums en prijzen, neem vrijblijvend contact op met Simone@kindercoaching-justbe.nl