Over ‘JustBe’

De naam van mijn praktijk ‘JustBe’ staat voor alles wat je zelf in wilt vullen.

JustBe…….Proud!
JustBe…….Happy!
JustBe…….Positive!
JustBe…….Relaxed!

Maar het allerbelangrijkste is:

‘ JustBe……….Yourself, There’s no one better

Wie ben ik?

Simone van Doorn

Mijn naam is Simone van Doorn, ik ben geboren in 1975 en woon in het mooie, gezellige Goirle.

Tijdens mijn tienerjaren was het al duidelijk: ik wil met kinderen werken! Kinderen zijn fantastische, interessante, inspirerende kleine mensjes.

Al vroeg begon ik met werken in de kinderopvang en heb met veel plezier op alle leeftijdsgroepen mogen werken. Uiteindelijk zocht ik meer uitdaging in mijn werk. Ik wilde iets betekenen voor kinderen die het wat moeilijker hebben bijvoorbeeld door een gedragsbeperking, diagnose, en/of ontwikkelingsachterstand. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en mocht komen werken in de gehandicaptenzorg op een residentiële jeugdinstelling voor licht verstandelijk beperkte jongeren. Ook heb ik ervaring op mogen doen in de jeugdzorg o.a. als pedagogisch medewerker op een dagbehandelingscentrum en als ambulant medewerker voor kinderen met autisme.

Steeds vaker kwam de droom voorbij om voor mezelf te beginnen en ben ik begonnen met de studie: Professioneel zelfstandig kindercoach. Deze heb ik met succes afgerond en mijn licentie behaald om mijn eigen praktijk te mogen beginnen.

Uiteraard blijf ik workshops, cursussen en lezingen volgen om mezelf te blijven ontwikkelen als kindercoach.

Missie

Het is mijn missie om kinderen weer te laten stralen. Veiligheid en vertrouwen staat voorop. Uw kind zal zich sneller gaan ontwikkelen en vaardigheden aanleren wanneer ze zich veilig en gehoord voelen. Ik accepteer uw kind zoals hij/zij is.

Ik laat ze hun eigen kwaliteiten en talenten (her) ontdekken en deze inzetten. Respect en waardering zijn de kernwoorden waar ik tijdens mijn coaching erg veel waarde aan hecht. Bij mij staat uw kind centraal en heeft de regie van de coaching veelal zelf in z’n handen.

Visie

Elk kind is uniek. Elk kind heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten.

Als kindercoach ga ik, samen met uw kind, op zoek naar deze kwaliteiten en talenten.

Het doel is om deze kwaliteiten en talenten te gaan ontwikkelen en ze op een juiste manier in het dagelijks leven toe te kunnen passen.

Uw kind zal positieve ervaringen op gaan doen waardoor het lekkerder in z’n vel gaat zitten, zelfverzekerder gaat worden en positiever om kan gaan met zichzelf en anderen.

Mijn expertises zijn:

-Emotieregulatie
-Zelfvertrouwen vergroten
-Faalangst verminderen
-Structureren en organiseren

Wanneer u een andere opvoedingsvraag heeft, denk ik uiteraard ook graag met u mee.

Neem gerust vrijblijvend contact op via de contactgegevens vermeld op de site.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een gratis telefonische intake? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Er ging iets fout, probeer het later opnieuw.